Tražite najkvalitetniju pčelarsku opremu za svoj pčelinjak?

Ne tražite dalje! Na pravom ste mjestu - sve što trebate je samo uzeti telefon u ruku ...

Rezervacije

Rezervirajte termin

Zašto rezervirati termin kod nas

Dostupno 24/7


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Dostupno iskusno osoblje


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Niske cijene i naknade


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Proizvodi na akciji

Zašto poslovati s nama?

Prije svega nudimo ravnopravni partnerski odnos i sigurnost u kupnji.

Sigurna kupovina

Kupovina kod nas 100% je sigurna kupovina. Internetska stranica zaštićena je sigurnosnim certifikatom.

Briga o svakom kupcu

Bez obzira na iznos kupnje, za nas su svi kupci jednako vrijedni i tako se odnosimo prema njima.

Brza isporuka

Robu šaljemo odmah po uplati dostavnom službom (DPD, Overseas Express, Hrvatska pošta).

Povrat novca - robe

Ako nećete biti zadovoljni našim proizvodom, isti nam možete vratiti u roku 30 dana i dobit ćete povrat novca koji ste dali za proizvod.

Više od trideset godina s vama!

Budući smo imali vlastiti pčelinjak, davno smo započeli sa proizvodnjom pčelarske opreme od plemenitog čelika (inox). Tijekom svih ovih godina stekli smo veliko iskustvo u svim djelatnostima kojima se bavimo, te smo vam u mogućnosti ponuditi sve što vam zatreba.

Više od 45 godina bavljenja pčelarstvom

Možete nam vjerovati, jer se više od 45 godina bavimo pčelarstvom pčelarstvom. Znamo što svakom pčelaru znače njegova društva i iskustvo i ljubav prema pčelama pretočili smo u naše proizvode.

Zašto smo mi najbolji izbor za Vas?

Jednostavno zato jer smo najbolji. Za relativno malo uloženog novca dobivate vrhunsku kvalitetu proizvoda. Naše educirano osoblje, uz osmjeh, uvijek će vam dati stručan savjet.

Odgovorno ponašanje

Svaki kupac nam je najvažniji i vjerni kupci su razlog našeg uspješnog povratka. To nam daje snagu da ustrajemo i da se vratimo gdje smo bili prije 13 godina.

Dugogodišnje iskustvo

Iskustvo koje smo stekli kad smo stvarali našu tvrtku je jamstvo da znamo, hoćemo, možemo i želimo svojim odgovornim i iskrenim radom zadovoljiti sve želje naših kupaca.

Ljubazno osoblje

U našem prodajnom prostoru uvijek će vas dočekati ljubazno osoblje koje će vam pomoći stručnim savjetom odabrati točno ono što vam treba da za najmanje potrošenog novca dobijete maksimum.

Brza isporuka

Nudimo najbržu i najsigurniju isporuku svih proizvoda iz našeg asortimana ponude. Brzina dostave proizvoda i jamstvo kvalitete, uz osigurane servise naša je najveća vrlina.

Parking

Naši kupci mogu nesmetano koristiti veliko parkiralište u krugu prodajnog prostora i kupljenu robu, bez nepotrebnog gubljenja vremena, prebaciti u svoje vozilo.

Prilagodba potrebama svakog kupca

Svaki kupac je najvažniji. Zato će mu prodajno osoblje ponuditi upravo ono što mu treba da zadovolji svoje potrebe prilikom obrade.

Opremu, koju mi proizvodimo, nabavite uz popust 20%
(samo ovaj tjedan)!

Iz našeg asortimana izdvajamo kontejnere za prijevoz pčela, tepsije i stalke, kante za točenje meda, sipaonike za pčele, sunčane i parne topionike raznih veličina, korita za otklapanje, izolatore matica ... Prodajemo satne osnove i otkupljujemo višak pčelinjeg voska.

043/111-222

Što nam treba za uspješno pčelarenje?

Košnica je nastamba za pčele u koju, zbog lakše manipulacije pčelama i medom, čovjek smješta pčelinje zajednice. Nekad da bi došli do meda ljudi su morali ugušiti pčele. Razvojem pčelarstva dolazi se do novih spoznaja pa tako bilježimo brojne vrste košnica. Danas su košnice nezaobilazno sredstvo u pčelarstvu. Prve su poznate košnice oponašale šupljine debla s kakvima se čovjek susretao tražeći pčele. Košnice danas dijelimo na košnice s nepokretnim saćem (dubine i pletare) te košnice s pokretnim saćem (nastavljače i lisnjače).

Najčešće korištene vrste košnica kod nas
- košnice s nepokretnim saćem - dubine, pletare, vršare, daščare
- košnice s pokretnim saćem - nastavljače i lisnjače
- nastavljače su košnice koje se otvaraju odozgora (LR,DB,Farrar, Pološke)
- lisnjače su košnice koje se otvaraju odostraga (AŽ)

Pletara...
Pročitaj više...

Matica je majka svih pčela, drži zajednicu na okupu i jedina je prava ženka u košnici, a njezina je isključiva zadaća izleći jajašca. Ciklus od stadija jajeta pa sve dok ga ne izlegne iznosi 16 dana. Matica u jednom danu može položiti do 2.000 jajašaca čija masa je veća od nje same.

Iz oplođenih se jajašaca legu pčele radilice, dok se iz neoplođenih legu trutovi. U slučajevima kada pčele u košnici uzgajaju novu maticu, tu ličinku hrane isključivo matičnom mliječi koja zahvaljujući takvoj bogatoj prehrani i postaje maticom te je dvostruko veća od pčele. Matičnom mliječi će se hraniti i čitavog svog života.

Kako bi matica mogla obavljati svoju funkciju, mora se oploditi. Nakon 5-10 dana od izlijeganja, ona odlazi na svadbeni let na područje na kojem se nalaze spolno zreli trutovi koje privlači lučenjem svojih feromona i obavlja parenje s njima, ...
Pročitaj više...

Pčelarstvo je uzbudljiv, ispunjavajući hobi koji od sudionika zahtijeva puno strpljenja i predanosti. Zadovoljstvo vrcanja meda od pčela je neprocjenjivo, ali je važnije osigurati da imate odgovarajuće alate za posao. Kada imate pravi alat, upravljanje košnicom postaje puno lakše. Istražimo neke bitne alate koje bi svaki pčelar trebao imati za uspješno pčelarenje.

PČELINJE ODIJELO
Potencijal za uzgoj pčela može biti izazov za nove pčelare, ali to je glavni razlog za nošenje pčelinjeg odijela. Ova odijela dolaze u različitim veličinama i dizajnom, ali primarni cilj je zaštititi vas od napada životinja. Odijelo treba biti izrađeno od izdržljivog materijala koji može izdržati ubode bez da ih vi osjetite. Ostali dodaci koji mogu nadopuniti vaše pčelinje odijelo uključuju rukavice, čizme i šešir. I obavezno provjerite da li je guma na pčelarskom o...
Pročitaj više...

BROJKE O NAMA

Budući se pored proizvodnje opreme za pčelarstvo već više od 45 godina bavimo i pčelarstvom, skupilo se dosta toga!

košnica
uboda godišnje
kilograma meda
pčela po košnici